Η αγαπημένη μας σειρά της Macadamia Professional Τώρα 100% Vegan.

Σχετικά με εμάς

Συναρπαστική & εγγυημένη ομορφιά μέσα από την αποκατάσταση/αναδόμηση της τρίχας.

Η Macadamia Professional® είναι μια πλήρης σειρά από 100% φυσικές φόρμουλες Vegan που θρέφουν και αναδομούν τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα με έλαια, προϊόντα αναδόμησης μαλλιών που εμπνέουν αυτοπεποίθηση & ομορφιά στις γυναίκες. Προσφέροντας ποιοτικά κομμωτηριακά προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες ενυδάτωσης διαφορετικών υφών μαλλιών και να βοηθούν στην επίλυση των κορυφαίων προβλημάτων μαλλιών – είτε αποτρέποντας μελλοντικό σπάσιμο είτε ενδυναμώνοντας τα.

Αποτελέσματα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε

Τα προϊόντα Macadamia Professional® στοχεύουν να θεραπεύσουν τις τέσσερις αιτίες προβλημάτων στα μαλλιά (μηχανικά, θερμικά, περιβαλλοντικά και χημικά) και είναι εγγυημένο ότι λόγω του αποτελέσματος, θα τα λατρέψετε από την πρώτη χρήση.

Αναδόμηση μαλλιών συνειδητά,  «Cruelty Free»

Πιστεύουμε ότι τα υγιή μαλλιά οφείλονται σε ότι «βάζετε» στα μαλλιά σας, καθώς και σε ότι «αφήνετε» σε αυτά. Όλα τα προϊόντα Macadamia Professional® είναι 100% Vegan, ασφαλή στο χρώμα, χωρίς γλουτένη και φτιαγμένα με φυσικά συστατικά. Και, ως υπόσχεση στους λάτρεις των ζώων φίλων μας, δεν δοκιμάζονται ποτέ στα ζώα.

Κάθε προϊόν Macadamia Professional® περιέχει το αποκλειστικό Pro Oil Complex, ένα μείγμα θεραπευτικών ελαίων Macadamia και Argan για υγιή και δυνατά μαλλιά.

PRO OIL COMPLEX Macadamia Oil Περιέχει περισσότερα λιπαρά οξέα Ωμέγα 7 από οποιοδήποτε άλλο έλαιο Ενισχύει και παρέχει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση Μιμείται τη φυσική παραγωγή ελαίου του τριχωτού Ελαφρύ και μη λιπαρό χωρίς συσσώρευση

Argan Oil Πλούσιο σε Ωμέγα 3, 6 και 9 για αποκατάσταση της απαλότητας και της αντοχής της τρίχας Ενισχύει, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά Αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα στα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά Βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος

Λεπτά μαλλιά

Weightless Repair Collection

 

Περιέχει το Pro Oil Complex και είναι κατασκευασμένο με έλαιο Καρυδιού, ένα ελαφρύ έλαιο που αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και Ψευδάργυρο. Τα λιπαρά του ελαίου απορροφώνται ακόμη ευκολότερα στα μαλλιά.

Μεσαία έως χοντρά – ατίθασα μαλλιά

Nourishing Repair Collection

Εκτός από το Pro Oil Complex, το Nourishing Shampoo & Conditioner είναι κατασκευασμένα με Hazelnut Oil, το οποίο περιέχει λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και βιταμίνες. Η Masque περιέχει Γλυκερίνη, ένα ενυδατικό συστατικό που απορροφά την υγρασία στα μαλλιά.

Χοντρά – ατίθασα & σγουρά Μαλλιά Ultra Rich Repair Collection

 

Περιέχει το Pro Oil Complex το οποίο είναι επιπλέον εμπλουτισμένο με Mongongo Oil, ένα πολύ ενυδατικό έλαιο που εμπεριέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε λιπαρά οξέα, ταυτόχρονα με 25% επιπλέον πρωτεΐνη.

για πολύ λεπτα και λεπτά μαλλιά

Weightless Repair Collection

Weightless Repair Shampoo

Ενυδάτωση | Ενδυνάμωση | Ισορροπία

Αυτό το ελαφρύ «weightless» σαμπουάν καθαρίζει απαλά τα λεπτά μαλλιά ενώ προάγει το σώμα και τον όγκο στην τρίχα. Με τέσσερα πλούσια σε ωμέγα έλαια και αντιοξειδωτικά, ενισχύει τα μαλλιά και προστατεύει το χρώμα. Αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα χωρίς βάρος.

Βασικά συστατικά : Macadamia oil, Argan Oil, Avocado Oil, Walnut Oil και Vitamin A, C & E.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ σε αφρό. Ξεπλύνετε καλά

Weightless Repair Conditioner

Ξέμπλεγμα | Αναπλήρωση | Επανόρθωση

Θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν. Αυτό το conditioner αναπλήρωσης βοηθά στην αναδόμηση των σπασμένων άκρων, αποτρέπει το φριζάρισμα ενώ επιπλέον προλαμβάνει και μελλοντικά σπασίματα της τρίχας. Ξεμπερδεύει, Ενισχύει και προάγει τον όγκο και το σώμα στα μαλλιά.

Βασικά συστατικά : Macadamia oil, Argan Oil, Avocado Oil, Walnut Oil, Quinoa και Vitamins A, C & E.

Χρήση: Μετά το λούσιμο, απλώστε στα μαλλιά, ξεκινώντας από τα άκρα. Αφήστε το σε 30 δευτερόλεπτα. Ξέπλυμα.

Weightless Repair Masque

Ενυδάτωση | Θρέψη | Ενδυνάμωση

Αναζωογονήστε ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά με άμεση ενίσχυση της υγρασίας. Αυτή η ελαφριά μάσκα θρέφει, αναδομεί και βοηθά στην άμυνα από μελλοντικές ζημιές. Λειαίνει τα σπασμένα άκρα, μειώνει το φριζάρισμα, ενδυναμώνει την τρίχα και ενισχύει την ελαστικότητα των μαλλιών.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Coconut Oil, Walnut Oil, Humectants, Vitamin E.

Χρήση: Μετά το λούσιμο, απλώστε στα μαλλιά και χτενίστε. Αφήστε για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα όπως απαιτείται.

Weightless Repair Leave-In Conditioning Mist

Θρέψη | Ξεμπέρδεμα | Προστασία

Αυτό το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά conditioner, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, αποτρέπει το φριζάρισμα και προστατεύει από μελλοντικές ζημιές. Θρέψη κι’ επανόρθωση μαλλιών με ψαλίδα, χωρίς να τα βαραίνει. Ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Quinoa Extract, Vegetable Collagen.

Χρήση: Ψεκάστε σε καθαρά, στεγνά με πετσέτα μαλλιά. Χτενίστε ως συνήθως.

για μεσαία έως χονδρά μαλλιά

Nourishing Repair Collection

Nourishing Repair Shampoo

Ενυδάτωση | Επανόρθωση | Ενδυνάμωση

Ενυδατώστε και κλειδώστε την υγρασία ενώ λούζετε. Εμπλουτισμένο με τέσσερα πλούσια σε ωμέγα έλαια και αντιοξειδωτικά, αυτό το θρεπτικό σαμπουάν ενισχύει τη λάμψη και προστατεύει το χρώμα. Παρέχει σώμα και όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Avocado Oil, Hazelnut Oil, Vitamins A, C & E.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ σε αφρό. Ξεπλύνετε καλά.

Nourishing Repair Conditioner

Ενυδάτωση | Αναπλήρωση | Ενδυνάμωση

Αναπληρώστε, θρέψτε και σφραγίστε την ενυδάτωση ενώ αποτρέπετε το φριζάρισμα. Εμπλουτισμένο με ένα θρεπτικό μείγμα πλούσιων σε ωμέγα έλαια και αντιοξειδωτικά, αυτή η φόρμουλα βοηθά στην πρόληψη κατά της ψαλίδας. Προωθεί τη διατήρηση χρώματος.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Avocado Oil, Hazelnut Oil, Vitamins A, C & E.

Χρήση: Μετά το λούσιμο, απλώστε στα μαλλιά, ξεκινώντας από τα άκρα. Αφήστε για 30 δευτερόλεπτα. Ξέπλυμα.

Nourishing Repair Masque

Ενυδάτωση | Θρέψη | Προστασία

Αυτό το παγκόσμιο best-seller αναζωογονεί ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά με άμεση ενίσχυση της ενυδάτωσης. Η μάσκα θρέφει βαθιά από μέσα προς τα έξω για να βοηθήσει στην επανόρθωση και την άμυνα ενάντια στο μελλοντικό σπάσιμο. Βελτιώνει την υγεία, τη λάμψη και την ελαστικότητα των μαλλιών.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Glycerin.

Χρήση: Μετά το λούσιμο, απλώστε στα μαλλιά και χτενίστε. Αφήστε για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα όπως απαιτείται.

Nourishing Repair Leave-In Protein Treatment

Αναπλήρωση | Ενδυνάμωση | Προστασία

Αυτή η θεραπεία πρωτεΐνης αναπληρώνει την πρωτεΐνη στον ινώδη κορμό της τρίχας σε μαλλιά αφυδατωμένα, αφήνοντας τα απαλά και λαμπερά. Εμπλουτισμένο με ισχυρά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, βοηθά στην πρόληψη κατά της ψαλίδας.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Premium Protein Blend, African Baobab Extract, Panthenol.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρά, στεγνά με πετσέτα μαλλιά έως 3 φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε πριν από τα styling προϊόντα.

Nourishing Repair Oil Treatment

Ενυδάτωση | Θρέψη | Αναζωογόνηση

Αυτή η ελαφριά αναζωογονητική θεραπεία μειώνει το σπάσιμο των μαλλιών κατά 82%.* Με έλαια πλούσια σε ωμέγα, θρέφει βαθιά ενώ αφήνει τα μαλλιά μεταξένια. Αποτρέπει το φριζάρισμα και προστατεύει από μελλοντικές ζημιές καθώς και ψαλίδα.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Vitamin E.

Χρήση: Βάλτε μερικές σταγόνες στην παλάμη σας. Τρίψτε τα χέρια μαζί και μετά στα μαλλιά, εστιάζοντας στα μεσαία μήκη έως τα άκρα. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά πριν από το στέγνωμα.

*Σε σχέση με τα λευκασμένα μαλλιά που δεν έχουν υποστεί θεραπεία.

Nourishing Repair Oil Spray

Ενυδάτωση | Θρέψη | Προστασία

Αυτό το θρεπτικό σπρέι έλαιομ εμποτίζει τα μαλλιά με ενυδάτωση και λάμψη. Με λιπαρά πλούσια σε ωμέγα, ξεμπλέκει, αποτρέπει το φριζάρισμα και προστατεύει από την θερμοκρασία. Ενισχύει και θρέφει την τρίχα.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Vitamin E.

Χρήση: Ψεκάστε σε όλα τα υγρά μαλλιά, εστιάζοντας στα μεσαία έως τα άκρα. Χτένισμα όπως συνήθως.

για Αναδόμηση / Θρέψη για Σγουρά Μαλλιά

Ultra Rich Repair Collection

Ultra Rich Repair Shampoo

Λείανση | Ενυδάτωση | Επανόρθωση

Ενυδατώστε, επαναφέρετε και κλειδώστε την ενυδάτωση ενώ λούζετε. Εμποτισμένο με ένα θρεπτικό μείγμα πλούσιων σε ωμέγα έλαια, αυτή η φόρμουλα αναπλήρωσης βοηθά στην εξομάλυνση της επιδερμίδας και στην προστασία του χρώματος. Μειώνει το φριζάρισμα και υποστηρίζει μοτίβο μπούκλας.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Mongongo Oil, Vegetable Collagen και Vitamins A, C & E.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ σε αφρό. Ξεπλύνετε καλά.

Ultra Rich Repair Conditioner

De-Frizz | Αναπλήρωση | Προστασία

Αναπληρώστε και σφραγίστε την ενυδάτωση ενώ εξομαλύνετε το φριζάρισμα. Σχεδιασμένο με ένα μείγμα από πλούσια σε ωμέγα έλαια, αυτή η μάσκα καθημερινής χρήσης αποτρέπει τη ψαλίδα και προστατεύει από μελλοντικές ζημιές. Λειαίνει την τρίχα

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Mongongo Oil, Vitamins A, C & E.

Χρήση: Μετά το λούσιμο, απλώστε στα μαλλιά, ξεκινώντας από τα άκρα. Αφήστε το σε 30 δευτερόλεπτα. Ξέπλυμα.

Ultra Rich Repair Masque

Ενυδάτωση | Ενδυνάμωση | Επανόρθωση

Εμποτίστε στεγνά, κατεστραμμένα μαλλιά με βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Αυτή η εξαιρετικά πλούσια μάσκα θρέφει σε βάθος, βοηθώντας στην αποφυγή θραύσης και στην άμυνα από μελλοντικές ζημιές της τρίχας. Παρέχει στα μαλλιά απαραίτητα λιπίδια για εκπληκτική ενυδάτωση.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Mongongo Oil, Shea Butter.

Χρήση: Μετά το λούσιμο, απλώστε στα μαλλιά και χτενίστε. Αφήστε για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα όπως απαιτείται.

Ultra Rich Repair Oil Treatment

Ενυδάτωση | Θρέψη | Προστασία

Θρέψτε και ανανεώστε τα ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά, αποτρέποντας το φριζάρισμα. Σχεδιασμένο με ένα μείγμα πέντε ελαίων, αυτή η εξαιρετικά πλούσια θεραπεία βοηθά στην επανόρθωση των σπασμένων άκρων και την άμυνα από μελλοντικές ζημιές. Προστατεύει το χρώμα.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Mongongo Oil, Olive Fruit Oil, Sweet Almond Oil.

Χρήση: Βάλτε μερικές σταγόνες στην παλάμη σας. Τρίψτε τα χέρια μαζί και μετά στα μαλλιά, εστιάζοντας στα μεσαία μήκη έως τα άκρα. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά πριν από τον αέρα ή το στέγνωμα.

για όλους τους τύπους μαλλιών

Stylers

Blow Dry Lotion

Θρέψη | De-Frizz | Προστασία

Αυτή η ελαφριά φόρμουλα προστατεύει τα μαλλιά από θερμικές βλάβες και απαλύνει το φριζάρισμα. Παρέχει θερμική προστασία έως 230 ° C κάνει το βούρτσισμα παιχνίδι κατά την διάρκεια του στεγνώματος με πιστολάκι, αποτρέπει την ψαλίδα.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Pistachio Oil, Olive Oil, Coconut Oil, Hydrolyzed Rice Protein.

Χρήση: Εφαρμόστε ένα τέταρτο μέγεθος σε βρεγμένα μαλλιά. Χτενίστε. Στεγνώστε.

Thermal Protectant Spray

Προστασία | Εξομάλυνση | Επισκευή

Αυτό το σπρέι προστασίας των μαλλιών με φτερά παρέχει προστασία από τη θερμότητα έως 450 ° F. Κατασκευασμένο με φυσικά παράγωγα έλαια και φυτικές πρωτεΐνες, η φόρμουλα αποκαθιστά και ανοικοδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά και αποτρέπει μελλοντική θραύση.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Avocado Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Vegetable Protein.

Χρήση: Spritz 6-8 ίντσες από καθαρά, στεγνά μαλλιά πριν από τη χρήση εργαλείων θερμικής styling.

για όλους τους τύπους μαλλιών

Essential Repair

Daily Deep Conditioner

Επαναφορά | Επισκευή | Ενισχύω

Δώστε στα ξηρά, κατεστραμμένα, βαμμένα μαλλιά καθημερινά την ενυδάτωση που χρειάζονται. Αυτό το καθημερινής χρήσης conditioner συνδυάζει την αποκαταστατική ισχύ μιας βαθιάς θεραπείας κάθε φορά που λούζεστε. Προωθεί τη λάμψη, τη δυνατότητα διαχείρισης και την απαλότητα.

Βασικά συστατικά : Macadamia Oil, Argan Oil, Coconut Oil, Conditioning Agent Που προέρχονται από Colza Oil.

Χρήση: Μετά το λούσιμο, απλώστε στα μαλλιά, ξεκινώντας από τα άκρα. Αφήστε για 30 δευτερόλεπτα. Ξέπλυμα.